26 Mayıs 2008 Pazartesi

Belden diyabet teşhisi




Bir daha şifre sorma
[ Yeni üye kaydı ]
GÜNDEMİNİZ
Nükleer İran
AKP kapatma davası
Ergenekon soruşturması
Galatasaray
Fenerbahçe
[ Özelleştir ]


BİLİYOR MUSUNUZ?
Google'da arayacağınız kelimelere tumgazeteler eklediğinizde gelen sonuçlardan herhangi birini tıklarsanız aramayı tumgazeteler.com'da yapmış olursunuz. Örnek olarak, Google'a girip ergenekon tumgazeteler kelimelerini yazarak arama yapın. Ya da "tayyip erdoğan" araması yapacaksanız tumgazeteler tayyip erdoğan aratın gelen sonuçlardan birine tıklayın.
WEBMASTER
Eğer RSS desteği veren yerel veya ulusal bir haber siteniz varsa ve haberlerinizin düzenli olarak Tümgazeteler arşivinde yer almasını istiyorsanız ikizir@gmail.com adresine yazın haberleriniz tüm Türkiye'ye ulaşsın! Eğer sitemizde yer alan bir haber sitesinin yetkilisi iseniz ve sitenizdeki haberlerin tumgazeteler'de yer almasını istemiyorsanız, lütfen bize yazın gereğini yapalım.
KAÇAK İHBAR
Kaçakçılık, milletimizin can damarını kurutan, teröre kaynak sağlayan bir beladır.
www.gumruk.gov.tr adresine gördüğünüz kaçakçılık olaylarını ihbar etmekle, hem Devletimizi milyarlarca dolarlık bir zarardan kurtarabilir, hem binlerce vatan evladının şehit düşmesine bir ölçüde engel olabilir, hem yakalanan kaçak mal değeri üzerinden ödül alabilirsiniz. Kimlik bilgileriniz kesinlikle gizli tutulacaktır.

20.03.2006 Kilosu normal bile olsa bel çevresi 102 santimetreyi geçen erkekler ile 88 santimetreyi aşan kadınların şeker hastalığına yakalanma riski daha yüksek. Uzmanlar, ` Ne kadar hareketsiz kalırsanız o kadar ...

Kilosu normal bile olsa bel çevresi 102 santimetreyi geçen erkekler ile 88 santimetreyi aşan kadınların şeker hastalığına yakalanma riski daha yüksek. Uzmanlar, ` Ne kadar hareketsiz kalırsanız o kadar çok risk altındasınız. Yüksek tansiyonlularda, kolesterol sorunu olanlarda, gebeliğinde şeker sorunu yaşayanlarda şeker hastalığı daha çok görülüyor. Son risk faktörü de yaş. Yaş arttıkça risk de artıyor` dedi.

Hiç yorum yok: