Malzemeler
| |
4 kişilik
Her porsiyonda 210 K kal, 882 kj, 12 gr KH (= 1 EB )
EN ALT KISMA SALATA YAPRAKLARINI YAYIN
DOMATESLERİ , SALATALIK VE BİBERLERİ DİLİMLEYİN
HALKA HALKA DOĞRANMIŞ SOĞANLARI ÖNCE BİRAZ TUZLA OVUP SONRA BOMATES BİBER VE SALATALIĞIN ÜSTÜNE KOYUN
GERİ KALAN TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIRIP ÜZERİNE NANE VE MAYDANOZU EKLEYEREK SALATAYA EKLEYİN
EN TEPEYE KÜÇÜK KÜPLER HALİNDE DOĞRADIĞINIZ BEYAZ PEYNİR VE ZEYTİNLERİ YERLEŞTİRİP HAZIRLADIĞINIZ SOSU SALATAYA İLAVE EDEREK SERVİS YAPIN.
Kaynak: KIBRIS TÜRK DİABET DERNEĞİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder